Här är en före och efter bild av vår nya uteplats. Vi är supernöjda och det kommer att bli härligt att ha den nästa sommar. Just nu är vi fortfarande ganska trötta på den, pga. allt tungt jobb som det blev.

Arbetet med uteplatsen började med att vi köpte paviljongen. Vi hade tittat lite efter en sådan under en längre tid. Och så hittade vi DEN, det var den eller ingen på något sätt. Väl inköpt måste vi ju ha en plats att ha den på. Vi har helt på det klara med att den skulle stå på plattor. Sagt och gjort.

Vi började med att ta ned ett gammal äppelträd, hyrde minigrävare och så rullade det på. Vi slet med denna plats hela semestern, höjde marknivån m.m. för det var ganska sluttande under kastanjen och mot stora stenen. Som sagt det blir underbart att ha denna plats att sitta på nästa sommar. :)

Lite bilder nedan från arbetet som påbörjades i början av juni och avslutades i mitten av augusti. Eller... tja, faktiskt så lade Staffan stenar kring kastanjen igår så det var väl igår den 25 september det avslutades. :)






Skicka en kommentar

 
Top