4 portioner
Tidsåtgång: cirka 30 minuter
  1. 4 laxkotletter, gärna fjärilskotletter
  2. Grillkrydda
  3. 1 brk räkor i lake (ca. 400 gr)
  4. 2 avokador
  5. 1-2 msk citronjuice
  6. 1 brk lättcrème fraiche smaksatt med paprika och chili
  7. Salt och peppar
Krydda laxkotletterna generöst med grillkrydda. Stek kotletterna i en het stekpanna med lite smör, cirka 3 minuter på varje sida.

Häll laken av räkorna. Skala, kärna ur och skär avokadorna i bitar. Blanda räkorna och avokado med citronjuicen. Salta och peppra.

Lägg upp laxkotletterna på fyra tallrikar. Toppa kotletterna med räksalladen. Klicka på créme fraisen.

Kommentar: Snabbt, enkelt och gott.

Skicka en kommentar

 
Top